Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Specialist vânzări apartamente romanescu&co Full-time Job
Vezi toate ofertele de lucru pentru:

Romanescu&Co

Actualizat la 11-05-2121     Imobile   Chisinau     66 vizualizări
Detalii despre job

Vrei un lucru dinamic, să fii toată ziua în mișcare și să nu te plictisești în oficiu la calculator? Vrei să fii liber de orice grafic, dar să cîștigi mai mult de 1 000 € pe lună ? Vino la Romanescu&Co. Companie care are credit de încredere și colaborează strîns cu cele mai mare companii de construcții din Moldova. Oferim agenților cel mai bun comision pe piață.

Compania noastră are următoarele direcții de activitate:
- Școala de agenți imobiliari.
Persoanele fără experiență în domeniu pot trece cursul de agent imobiliar în cadrul companiei Romanescu&Co. Avem un program combinat de ore teoretice și practice, care reprezinta sinteza programelor de instruire certificate la nivel mondial. Programul de instruire este relatat de un expert cu cunoștințe atît în domeniu imobiliar cît și didactic.
- Hub Imobiliar;
Reprezintă un coworking din care fac parte agenți imobiliari cu experiență de la 3 ani și mai mult. În cadrul Hub-ului, agenții imobiliari își desfășoară activitatea independent și beneficiază de toate instrumentele de lucru necesare: oficiu, consultația juristului, brokerului ipotecar, etc.
- Centru ipotecar;
Brokerii ipotecari din cadrul echipei vor avea grijă să găsească cea mai avantajoasă ofertă pentru clienții tăi. Brokerii cunosc toate posibilitățile și oferte de credit ipotecar. Nu lasă nici un client fără casa la care visează, soluții găsesc chiar și pentru cei cu prima rată minimă sau venituri neoficiale.
Agenție imobiliară;
- Destinată pentru persoanele care finiseaza școala de agenți imobiliari, Agenția este ecosistemul în care specialiștii imobiliari în devenire își vor desfășura activitatea sub controlul unui mentor, care va fi mereu la dispoziție pentru ajutor. Venitul agentului imobiliar în Agenție constituie 70% din valoarea comisionului pe care vînzătorul îl plătește după vînzarea bunului imobil. După 12 luni de activitatea în Agenție, specialistul imobiliar poate trece în Hub, unde va beneficia de 100% comision. Venit lunar minim în cadrul agenției este de 20.000 lei.
La moment echipa Romanescu&Co numără peste 100 de specialiști imobiliari. Dispunem de toate instrumentele și tehnologiile de lucru modern pentru activitatea unui agent imobiliar: fotograf, videograf, reclama vizuala, etc. Fii parte și tu din ea!

Descrierea Companiei
Specialist vânzări apartamente romanescu&co
Adaugă exact numele companie și alte tag-uri
Specialist vânzări apartamente romanescu&co Romanescu&Co