Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Șofer Full-time Job

6 months ago -  Soferi Chisinau -    1.1K vizualizări
Detalii despre job

Magazinul cu produse pentru copii și părinți Mamico.md angajează o persoană responsabilă și organizată pentru postul de șofer.

Dacă deții un permis de conducere și crezi căte vei descurca bine cu livrarea produselor pe teritoriul capitalei și întregii țări - te invităm să faci parte din echipa noastră!

Ce trebuie să deții?

-Un permis de conducere valabil,categoria B;

-Experiență de conducere, minim 2 ani;

-Cunoașterea și respectarea legislației rutiere;

-Să fii organizat și responsabil;

-Aviz psihologic;

-Cazier judiciar;

-Vârstă minim 23 ani.

Ce oferim noi?

-Oportunitatea de a lucra într-un mediu profesionist;

-Pachet salarial atractiv;

-Posibilitatea de creștere în carieră;

-Prime de sărbători și de vacanță;

Descrierea companiei

Mamico.md este unul dintre cele mai bune magazine pentru copii în Chișinău, creat pentru a ajuta părinții să economisească timp și bani, datorită faptului că oferim o gamă largă de produse într-un singur loc și facem livrări pe întreg teritoriul capitalei și țării. Plus, ne străduim să urmărim cele mai tendințe din îmbrăcăminte pentru copii, alimentație,educație și jocuri pentru copii.

https://mamico.md/

Descrierea Companiei
Mamico.md este un magazin pentru copii, creat pentru a ajuta părinții să economisească timp și bani, datorită faptului că oferim o gamă largă de produse într-un singur loc și facem livrări pe întreg teritoriul capitalei și țării. Plus, ne străduim să urmărim cele mai tendințe din îmbrăcăminte pentru copii, alimentație, educație, decorațiuni, produse pentru bebeluși și copiii mai mari.
https://mamico.md/