Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Șofer Part Time - Petreceri copii Full-time Job
Vezi toate ofertele de lucru pentru:

Ella Art Group

Actualizat la 29-11-2020     Adăugat la 20.11.2020 Transport, Logistica Chisinau   8 vizualizări
Detalii despre job

Grupul Cultural Artistic "Planeta Clounella" si "Liga Robotilor" - activează pe piața de cultură, artă și divertisment a Republicii Moldova din 2013. Tindem să dezvoltăm domeniul în care activăm cu pasiune prin realizarea proiectelor locale cu impact asupra tinerei generații, precum și evoluției profesionale pe plan internațional.
Căutăm persoane talentate și profesionale în domeniile în care activăm, dacă rezonați cu aspirațiile și misiunea grupului cultural te invităm în colectivul nostru.

Informaţie mai multă despre proiectele în care vei fi implicat poţi afla accesând www.servicii.clounella.md - Direcția Petreceri Private Planeta Clounella; www.repertoriu.clounella.md - Directia Spectacole Teatrale pentru
Copii; www.spectacole.ligarobotilor.md și www.oferta.ligaroboților.md ;

Cerințe:
- Permis de conducere categoria B;
- Experiența de conducere minimum 2 ani;
- Cunoașterea bună a orașului Chișinău;
- Vorbirea fluentă a limbii române și ruse;
- Persoană energică și responsabilă;
- Abilităţi de rezolvare rapidă a situaţiilor conflictuale;
- Abilitati de comunicare și lucrul în echipă;
- Atitudine responsabilă faţă de locul de muncă;
- Dorinţa de a se dezvolta;
- Nefumător.

Responsabilități:

Urmărirea comenzilor după calendarul companiei;
Stabilirea comenzilor cu coordonatorul;
Informarea despre comenz;
Pregătirea și deplasarea spre comandă cu echipa;
Montarea și setarea echipamentului audio;
Organizarea petrecerii cu echipa la local;
Întreținere depozit;
Întreținere autovehicul;
Lucru cu tehnica.


Compania oferă:
- Salariu fix plătit la timp + bonusuri;
- Program de lucru full-time pe schimburi,.
- Instruire si formare profesională la etapa initială;
- Contract individual de munca + tot pachetul social;
- Mediu de lucru plăcut şi dinamic.
- Colectiv plăcut și tânăr.
- Telefon de serviciu.


Candidații interesați sunt invitați să expedieze CV-ul la următoarea adresă: [email protected] cu menționarea postului dorit. E-mail:
[email protected]

Descrierea Companiei
Compania “Avix Art Grup” este o companie tînără pe piața Republicii Moldova, care dăruiește momente de bucurie și fericire micilor patrioți ai țării – copiilor și neaparat buna dispoziție – adulților.
Compania este în prezent reprezentată de trei domenii de activități:
· Clounella - divertisment pentru copii și adulți.
· Fotopanou- închiriere fotopanou de orice mărime, pentru business și ceremonii.
· Avix – închiriere diverse dispozitive tehnice pentru evenimente.
Noi lucram pentru clienții noștri, nu numai în Chișinău, dar și pe teritoriul întregii republicii. În prezent, compania are în jur de 20 de angajați. În următorii câțiva ani, “Avix Art Grup” va adera la strategia de dezvoltare intensivă.
Scopul companiei – scopul nostru general - de a fi lideri în domeniul de activitate ales.
Misiunea companiei – să prestăm servicii calitative, îmbunătățirea permanentă a parcului tehnic și realizare sarcinilor înaintate de clienții noștri.
Spiritul companiei - noi știm că ceea ce am realizat – este doar o mică parte din ceea ce ne așteaptă. Suntem încrezuți că putem obține mai mult de la viață decât ne oferă ziua de azi.
Principiul companiei - Împreună vom realiza mai mult, succesul nostru este meritul a fiecărui membru al echipei.
SLOGANUL COMPANIEI:
1. Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta.
2. O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută.

VALORILE COMPANIEI
VALORILE puternice reprezintă cheia unei afaceri bune. Iată de ce valorile noastre esenţiale, împreună cu un cod de conduită riguros, trebuie sa se află în centrul fiecărei decizii pe care o luăm:

· Personalul
Este simplu, o companie este constituită din oamenii săi. La “Avix Art Grup” sunt oameni cu o multitudine de oportunităţi pentru a-şi atinge potenţialul maxim. Angajații noștri sunt cei mai talentați angajați din Republica Moldova. Toți colaboratorii noștri sunt profi în domeniul lor. Majoritatea personalului - tinerii cu un mare potențial, care sunt interesați să crească profesional împeună cu compania.
Talentul trebuie să fie pus în aplicare - este unul dintre principiile de bază ale companiei. Apreciem colaboratorii noștri și, prin urmare, oferim posibilitatea de realizarea și creșterea profesională.
Apreciem individualitatea fiecăruia dintre angajații noștri! Suntem bucuroși de prezența în echipă a personalului talentat, energic și dedicat!

· Excelenţa
Tot ce facem la “Avix Art Grup” este condus de o puternică pasiune pentru excelenţă şi de angajamentul ferm de a dezvolta cele mai bune servicii de pe piaţă.

· Schimbarea
În condiţiile evoluţiei rapide a economiei globale, schimbările sunt constante, iar inovaţia este esenţială pentru supravieţuirea unei companii. Aşa cum am inceput ne raportăm la viitor, anticipând necesităţile şi cererile pieţei, pentru a conduce compania spre un succes pe termen lung.

· Integritatea
La baza afacerii noastre se află desfăşurarea activităţii în mod etic. Tot ceea ce întreprindem se ghidează după valori morale care asigură corectitudinea, respectul faţă de toţi acţionarii şi transparenţa totală.

· Prosperitatea comună
O afacere nu poate avea succes dacă nu aduce prosperitate şi nu creează oportunităţi pentru ceilalţi. “Avix Art Grup” s-a angajat să fie un cetăţean corporatist responsabil la nivel social şi la nivelul mediului în toate comunităţile din lume în care îşi desfăşoară activitatea.

Șofer Part Time - Petreceri copii