Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Personal hotel (Romania) Full-time Job
Vezi toate ofertele de lucru pentru:

Complex Turistic Alpina

Actualizat la 08-05-2121     Munca sezoniera   Chisinau     2.5K vizualizări
Detalii despre job

ANUNTUL ESTE VALABIL PENTRU CEI CU PASAPORT SAU BULETIN ROMANESC ,deoarece cei cu pasaport biometric au nevoie de viza si viza se poate obtine cel mai repede in minim 30 zile.Hotel Casi *** Sibiu,angajeaza familii,cupluri sau persoane singure pe termen SCURT(sezonieri),3 luni sau pe termen lung cu asigurarea permisului de sedere(permis de MUNCA).
Oferim cazare, masa(mancare), cheltuieliile aferente cu curatenia (produse curatenie) si salar atractiv. Pe langa salar se ofera procent(bonus suplimentar), la sfarsitul fiecarei luni.
Cheltuielile cazare, masa si curatenie in valoare de 400 euro SUNT ASIGURATE DE NOI. Pe langa aceasta oferim si salar atractiv conform posturilor de munca:
- BARMAN si OSPATARI cameriste,curatenie,om de curte, ingrijirea si curatenia spatiu exterior, reparatii, defectiuni.
Salariul este intre 1800-2000 ron.
SE OFERA SI BONUSURI PENTRU GRUPURILE SPECIALE.
Daca exista SERIOZITATE,gasim de munca pentru oricine.Angajam si persoane fara experienta dar dornice sa invete.Personalul de la noi este din Republica Moldova.Dorim si cautam DOAR PERSOANE SERIOASE !!! Daca doresti si apreciezi un salar bun,cazarea,masa si cheltuielile de curatenie asigurate si esti o persoana SERIOASA,contacteaza ne.
Ma puteti contacta la 0040720100009,(apel normal, whatapp, viber, telegram sau pe messenger facebook). Numele meu este Cristian Mihai Marinescu-https://www.facebook.com/profile.php?id=100000452403246 Informatii la
0040720100009 (tel, whatsapp,telegram sau viber)

Descrierea Companiei
Complex turistic Alpina,statiunea Paltinis,oras Sibiu, are nevoie de o: 

Personal hotel (Romania)
Adaugă exact numele companie și alte tag-uri
Personal hotel Romania Complex turistic Alpina