Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

OPERATOR BACK OFFICE (italiana, franceza, rusa, româna) Full-time Job

Actualizat la 23-06-2121     Limbi straine, Traducatori   Chisinau     142 vizualizări
Detalii despre job

OPERATOR BACK OFFICE (italiana, franceza, spaniola engleza)

Căutăm noi colegi, dornici să asimileze repede cunoștințe noi și să facă parte dintr-o echipa tânără. Iți vom oferi răbdare și instruire, totul este sa îți dorești să înveți.

Cerințe:

- competențe bune la PC;

- abilități de comunicare în scris și oral pentru a putea răspunde coerent și strategic la întrebările adresate de clienți;

- este necesară cunoașterea limbilor română și rusă, + 2 limbi din cele enumerate mai sus suficient de bine pentru a răspunde rapid la întrebările în scris;

Graficul este de Luni până vineri de la 8:30 până la 15:00 și o zi din weekend de la 9:00 la 19:00.

Postul de muncă este în Chișinău, sectorul Centru, str. 31 August.

Detalii vă putem oferi la nr. de telefon 060688008.

Descrierea Companiei
Suntem o clinică stomatologică specializată în implantologie dentară avansată și tratamente estetice.
Spre deosebire de majoritatea clinicilor din Moldova care oferă doar servicii stomatologice, noi suntem specializați în turismul dentar și asta face mare diferență. Știm că o persoană care călătorește pentru tratament stomatologic în afara țării unde locuiește, are mai multe necesități decât un pacient local. De aceea, am dezvoltat cea mai bogată infrastructură și servicii suplimentare pentru a acoperi toate aceste necesități (laborator dentar propriu, cabinet radiologic, anestezie generală, cazare, transport, traduceri și asistență 24/7).
Echipa noastră este formată de peste 40 de specialiști cu o calificare înaltă și experiență vastă în domeniul său. Ea include medici stomatologi, chirurgi, anesteziolog, tehnicieni dentari, asistenți medicali, traducători, șoferi și manageri. Cu toții sunt indispensabili pentru a face pacienții să zâmbească mai des.