Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Manager vînzări (Sisteme de Încălzire) Full-time Job

7 months ago Manageri Chisinau   0.9K vizualizări
Detalii despre job

Manager - vînzări

Centrul Termika, specializata la nivel profesionalin comercializarea, deservirea si montarea echipamentelor de incalzire sisistemilor de ventilare cu recuperare este in cautarea unui manager de vinzari.

Suntem unica companie certificata in Europa,privind montarea semineelor in Republica Moldova. Compania noastra colaboreaza cu peste 20 de companii din Uniunea Europeana.

Misiunea Centrului Termika este promovareatehnologiilor moderne, eficiente si ecologice pentru dezvoltarea independenteienergetice si cresterea confortului pe segmentul rezidential.

Dacă eşti o persoană activă, resposabila, cuinitiativa, cu nivel de organizare înalt, capabil să iai decizii, cu scopurimari si faci totul, ca sa le atingi, atunci esti persoana de care avem nevoie !!!

Responsabilităţi:
- Promovarea produselor şi servicilor propuse de Centrul Termika
- Elaborarea strategiilor de promovare a produselor noi si a celor existente
- Desfăşurarea negocierilor comerciale şi încheierea contractelor cu clientii -Elaboraea si Prezentarea ofertei finale pentruclient
- Lucru strategic si vinzari active pe segmentul B2C si B2B

Cerinţe:
- Comunicabil, activ, PRODUCTIV! Cu spirit de iniţiativă
- Preferabil cu stagiu de muncă în domeniul vînzărilor
- Cunoaşterea limbii română şi rusă
- Buna cunoaşterea de utilizare PC-ului (Windows, MS Office, Excell etc.)

Ce propunem noi in schimb: -Propunem activitate într-un colectiv tânăr şiprietenos, -Lucruinteresant, pachet salarial motivant, taxat pe rezultat, -Pachetsocial integral, -Salariuldecent stabil + % din vinzari -Veti primi un premiu lunar incazul indeplinirii planului de vinzari -Trainingurişi seminare pentru creşterea profesională -Graficul de lucru: Luni-Vineri 9.30-18.30 Simbata 9.30-14.30

Alătură-te unei echipe tinere şi energice şi veiavea posibilitatea de a învăţa lucruri noi, de a creşte odată cu echipa noastra!Noi vrem rezultate, oferind in schimb un pachet salarial motivant, uncolectiv cu oameni deosebiti si inca multe alte lucruri frumoase.

Descrierea Companiei
Misiunea Centrului TERMIKA este promovarea tehnologiilor moderne si eficiente, menite să asigure independența energetică și confortul absolut in casa ta.
Echipa noastră de experți, cu certificare europeană, asigura o montare corecta si eficienta pentru a-ți reduce cheltuielile de întreținere a locuintei tale cu până la 70%. Îți asigurăm, increderea in ziua de miine și un mediu sanatos familiei tale cu materiale ecologice și de calitate înaltă.
Clienții noștri pot beneficia de pe urma parteneriatelor noastre strategice și a experienței vaste obtinute in perioada activitatii Centrului TERMIKA de peste 8 ani.
Controlul riguros al proceselor de deservire si montare au demonstrat o rată ridicată de satisfacție din partea clienților nostri comparativ cu media de piață.