Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Manager Vânzări Servicii IT. Aplică acum! Full-time Job
Vezi toate ofertele de lucru pentru:

MivoCloud

Actualizat la 23-01-2121     Personal de birou   Chisinau     41 vizualizări
Detalii despre job

Vorbești fluent limba Română și Rusă?

Cunoști limba Engleză la nivel mediu?

Ai experiență în vânzări clienților corporativi?

Îți place să fii activ și să găsești clienți noi?

Ești bun în comunicare și negociere?

Cauți un job activ în domeniu IT?

Aplică acum și alătură-te nouă.

Candidatul ideal pentru acest post are experiență în vânzări directe, se implică 100% în ceea ce face și este mereu orientat către cerințele clientului și atingerea rezultatelor propuse. Trebuie să ai aptitudinea de a însuși informație nouă rapid, de a te adapta schimbărilor și mereu să ai dorința de a învăța.

Responsabilitatea ta va fi vânzarea serviciilor companiei clienților corporativi. Iar pentru a îndeplini aceste cerințe și obiectivele propuse va trebui să înveți serviciile noastre, vei afla mulți termeni noi din domeniul IT și tehnic, ca mai apoi să atragi clienți noi, identificând soluția optimă pentru fiecare. Abilitățile de convingere și vânzare sunt primordiale. Zilnic vei raporta taskurile executate și indicatorii obținuți.

Vei face parte dintr-o echipă dinamică și un anturaj energic, unde mereu învățăm lucruri noi, le facem mai bine pe cele de acum și realizăm idei noi.

Dacă te vezi în descrierea dată, dacă crezi că poți face și mai multe, dacă ai potențial de dezvoltare și crezi că vei adăuga valoare echipei noastre, Aplică acum! Expediază CV-ul tău la adresa [email protected]

Rugăm să indici postul vacant la care aplici în subiectul scrisorii.
E-mail:
[email protected]

Descrierea Companiei
MivoCloud este primul provider IaaS în Moldova.
Avem Centre de Date în Moldova și România. Misiunea companiei este de a oferi fiecărui client mai mult decât așteptările sale, asta prin crearea unor servicii inovative de o calitate înaltă, cu suport profesionist și abordare personalizată.

Manager Vânzări Servicii IT. Aplică acum!
Adaugă exact numele companie și alte tag-uri
Manager Vânzări Servicii Aplică acum! MivoCloud