Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Manager vânzări (limba Spaniolă) Full-time Job

1 month ago Vânzări Chisinau   215 vizualizări
Detalii despre job

Dacă poți vorbi fluent în limba spaniolă și ești o persoană prietenoasă, dacă ai abilități de negociere și îți place să comunici cu oameni noi, din toate părțile lumii, locul tău este alături de echipa PoliLingua. Suntem în căutarea unui project/sales manager care se regăsește în descrierea de mai sus.

Ce vei face:
1. Vei găsi noi clienți care ar avea nevoie de traducere, transcriere sau oricare alt serviciu PoliLingua. (vezi aici mai multe informații http://www.polilingua.com ) Îți vom oferi toate instrucțiunile și ajutorul necesar pentru aceasta.
2. Vei colabora cu clienții deja existenți.
3. Vei administra proiectele ce apar ulterior.

Ce îți oferim noi:
1. Un mediu prietenos de lucru într-un oficiu nou din Chișinău.
2. Posibilități de creștere profesională.
3. Salariu competitiv plus % din profit (300 – 1000 USD) totul depinde de abilitățile tale.
4. Training inițial și evoluare continuă pe plan profesional.

Care sunt cerințele noastre:
1. Responsabilitate și perseverență.
2. Un nivel înalt de cunoaștere a limbii spaniole (atât în scris, cât și verbal). Cunoașterea altor limbi străine ar fi un avantaj.
3. Abilități excelente de comunicare atât în scris, cât și verbal (pentru a fi capabil să comunici cu clienții prin mail sau telefon).
4. Să fii foarte familiarizat cu internetul și posibilitățile de marketing online.

Dacă întrunești calitățile necesare pentru a intra în echipa noastră, expediază-ne CV-ul tău la adresa: [email protected] , tel. +37360933888

Descrierea Companiei
PoliLingua este o companie inregistrată in Marea Britanie. Pe parcursul a 13 ani de experiență, ne-am specializat în traducerea în și din majoritatea limbilor de circulație internațională (peste 80 de limbi). Scopul nostru este de a facilita comunicarea dintre oameni și companii din toată lumea, indiferent de limba pe care o vorbesc.
Fie că este vorba despre traduceri simple, standard, tehnice sau de specialitate, voice-over, transcrieri, PoliLingua este soluția perfectă pentru cei ce își doresc traduceri de cea mai bună calitate.