Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Manager relatii cu clientii Full-time Job

3 months ago Vânzări Chisinau   679 vizualizări
Detalii despre job

Interportal angajeaza Manager relatii cu clientii.

Misiune:

Menţine şi dezvoltă relaţia cu clienţii companiei, monitorizând respectarea contractelor, promovând serviciile companiei, urmărind încasarea facturilor şi asigurând stingerea creanţelor şi asigurarea realizării plăţilor de către client în temenele stabilite.

Principalele obligatiuni:

- Menținerea relației cu clienții pe termen lung, prin acordarea de suport si consiliere clienților în utilizarea serviciilor, urmărirea contractelor, negocierea prețurilor, organizarea graficului, etc.

- Dezvoltarea de oferte de marketing/vânzări în scopul lărgirii portofoliului de clienţi şi comunicarea acestora; dezvoltarea de instrumente care să crească gradul de satisfacţie al clienţilor.

- Realizarea de analize periodice a pieţei de profil în vederea indentificării, dezvoltării şi aplicării de proceduri de abordare a clienţilor având ca scop consolidarea relaţiei cu aceştia.

- Urmărirea încasărilor şi realizarea de acţiuni de recuperare a creanţelor în limitele şi în condiţiile stabilite de conducerea societăţii şi realizarea de propuneri care să vizeze îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii.

- Gestionarea bazei de date, loalitate, emailing prin CRM.

Conditii minime de competenţă:

- studii superioare

- cursuri specializate în managementul relaţiei cu clienţii

- experienţa în managementul relaţiei cu clienţii

Candidatii pot trimite CV la email: [email protected]

Descrierea Companiei
Interportal eficientizează și simplifică gestionarea imaginii online a clientului, prin soluțiile pe care le dezvoltă, le integrează și le implementează. Proiectele de web design sunt dezvoltate pentru fiecare client în parte. Dam dovadă de creativitate și profesionalism pentru fiecare proiect. Prestam servicii IT si Cursuri de instruire IT.