Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Manager in productie Full-time Job

3 weeks ago Manageri Chisinau   165 vizualizări
Detalii despre job

Manager (in productie)

Compania Vasconi – unul dintre cei mai mari producători de articole din tricotaj din Republica Moldova, anunță vacansii pentru următoarele posturi: Manager (în producţie)

Scopul general al postului:

Coordonarea si asigurarea intregului proces de productie in vederea realizarii productiei planificate, in conformitate cu obiectivele, programul si standardele de calitate ale firmei.

Atributii de serviciu: Experiență în domeniul producerii textilelor este obligatoriu.

Cunoașterea și înțelegerea practică a etapelor tehnologice de producere.

Cunoașterea pieții producătorilor de textile.

Planifica activitatea de productie in sectiile de fabricatie in functie de planul de productie stabilit, pentru a asigura realizarea integrala a indicatorilor cantitativi si calitativi stabiliti.

Elaboreaza si supune spre aprobare politicile firmei in ceea ce priveste productia. Organizeaza si controleaza activitatile de mentinere si dezvoltare a capacitatilor de productie si coordoneaza folosirea corecta si eficienta a fondurilor de investitii.

Organizeaza si coordoneaza introducerea in fabricatie a produselor noi si raspunde de asigurarea parametrilor prevazuti in documentatie. Coordoneaza si asigura desfasurarea ritmica a procesului de productie, urmarind realizarea productiei in conformitate cu planul cerut de vanzari.

Aproba instructiunile tehnologice pentru fiecare faza de productie, atat la implementarea, cat si la modificarea lor, si asigura adaptarea corespunzatoare a tehnologiei la variatiile si specificul materiei prime utilizate. Coordoneaza identificarea, introducerea si mentinerea sub control a proceselor incluse in sistemul calitatii. Asigura resursele materiale si informationale necesare pentru implementarea politicii in domeniul calitatii.

Conduce procesul de asigurare a calitatii in activitatea de productie, conform procedurilor si standardelor existente. Responsabilităti: - Planificarea și organizarea procesului de producere. -

Administrarea proceselor de producere și logistic. - Planificarea, repartizarea și controlul lucrului salariaților secției de producere. - Organizarea lansării în producere a noilor modele.

Telefon: 078222290, 022-421181

E-mail: [email protected]

Web: www.vasconi.md

Descrierea Companiei
Confectii din tricotaj