Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Manager de plasare a publicității Full-time Job
Vezi toate ofertele de lucru pentru:

Zenith Media

Actualizat la 25-01-2121     Joburi pentru studenti, Part-Time   Chisinau     27 vizualizări
Detalii despre job

Ești responsabil, determinat și nu-ți este frică de cifre? Cauți un job cu oportunități excelente de creștere în carieră? Vrei să lucrezi într-un birou modern, iar la pauză să te plimbi în parcul de lângă lac?
Atunci vino la noi!
Noi suntem o agenție de publicitate de talie globală cu reprezentanță în Moldova. Dacă vrei să afli mai multe despre noi, vezi aici: https://www.facebook.com/ZenithMedia.Moldova
Aceasta este șansa ta să începi o carieră în domeniul publicității. Experiența de lucru este binevenită, dar nu este obligatorie. Noi vă promitem 3 luni de învățare (stagiu plătit), un colectiv tânăr și prietenos. Vei avea ocazia să lucrezi cu unii dintre cei mai mari advertiseri și să înveți de la cei mai buni, într-o echipă de specialiști tineri și talentați.

Ce trebuie să faci:
Să planifici și să plasezi publicitatea la TV, radio, online și pe alte platforme media.
Să analizezi eficiența campaniilor de publicitate.
Să elaborezi rapoarte periodice cu privire la evoluția campaniilor publicitare.
Să analizezi activitatea publicitară a concurenților.
Să lucrezi cu baze de date de specialitate.
Ce trebuie să știi și să poți:
Este necesar să ai studii superioare (se poate si nefinisate). Vom lua în considerare candidații cu studii în domeniul marketingului, publicității și economiei, vom fi de asemenea bucuroși și de specialiști cu studii în domeniul matematic (statistică, informatică etc.)
Este binevenit să ai dorință de a lucra cu cifrele, de dorit să ai abilități de lucru cu volume mari de date.
Trebuie să fii un utilizator al Excel și Power Point pentru a procesa rapid datele și a le putea transforma cu ușurință în concluzii.
Trebuie să cunoști limbile română, rusă și engleză, deoarece de multe ori clienții noștri sunt companii internaționale cu sediile în afara Moldovei.
Abilități personale:
Responsabilitate, determinare și dedicație, gândire analitică, atenție la detalii, independență și proactivitate la îndeplinirea sarcinilor, dorință și capacitate de a învăța.

Avantajele unui job la noi:
Job full-time într-un oficiu bine amenajat.
Salariu decent și pachet social din prima zi de lucru.
Învățare continuă din contul companiei.
Creștere, atât pe plan profesional, cât și financiar.
Așteptăm CV-ul la adresa: [email protected]
Dacă ai întrebări, sună la +373 69 685 055 E-mail: [email protected]
Telefon: +373 69 685 055

Descrierea Companiei
Zenith Media Moldova face parte din Publicis Groupe – un conglomerat publicitar ce activează la nivel global. Suntem în permanentă căutare de talente al căror potențial și importanță să o putem valorifica la maxim. Suntem deschiși să împărtășim experiența noastră atât cu noii angajați, cât și cu clienții noștri, astfel încât, împreună să creăm ceea ce numim o istorie de succes.
Oferim o gamă largă de servicii – construire a strategiei multimedia, plasare publicitate la TV, radio, OOH, digital marketing și raportare. Folosim cea mai modernă și eficientă abordare pentru soluționarea sarcinilor, care duc la realizarea și îmbunătățirea rezultatelor de afaceri pentru Client.

Manager de plasare a publicității
Adaugă exact numele companie și alte tag-uri
Manager plasare publicității Zenith Media