Intrare cont Cont nou
E-mail:
Parola Ați uitat parola?
Închide
E-mail:
Parola
Intrare cont
Închide
E-mail:
Închide

Intrare Închide
nu sunt marcate

Locuri de muncă

nu sunt salvate

03 ianuarie 2019

Germania - Германия · Privat joburile companiei »

Salariu Experienţa
1200 EUR de la 45 ani

Lucru in Germania:
- Lucrători in domeniul medical(sora sau frate medical). Salariu - 1200 euro curat. Lucru la casa de azil. Cunostinta limbei la primul pas nu se cere. Va ajutam cu actele de confirmare. Pasapoarte UE.
- Medic, sora medicala sau frate medical cu activitatea in hirurgie,reanimare,cu copii, camera de operație,obstetricieni(акушеры),care activezi in spital si alte. Incepeti lucru ca ajutor la sora medicala. Salariu - 2000 euro brutto la cont bancar. Lucru in spital. Cunostinta limbei germana obligatorie la nivel B1 cu diploma de obsolvire. Traiul in apartament linga spital. Va ajutam cu actele de confirmare. Pasapoarte romin sau alt european sau biometric. Deschidem viza de munca in Germania. Documente necesare: diploma de obsolvire la nivel B1,pasaport european sau biometric, CV.
- Muncitorii la culesul capsuna, zmeura din martie 2019. Traiul 75 de euro pe săptămână din salariu. Salariu: 1600-2200 de euro, depinde de producție și sezon. Cunoașterea limbii nu este necesară. Femei sau in cuplu, cu un pașaport al Uniunii Europene sau ID-carta al Uniunii Europene.
- Lucrătorii din fabrică pentru producția de brânză. Cazare la 250 de euro din salariu. Salariu: 9,49 euro brut. Cunoașterea limbii nu este necesară. Cu un pașaport UE.
- Servitori in restaurant: curatenia prin incaperi,spalarea veselei si etc. Traiul si mincarea - gratis. Salariu- 800 euro. Se poate in cuplu. Pasapoarte UE.
- Lucratori in biurger-restaurant: oficiant, bucatar, barmen, servitori. Traiul 85 euro din salariu. Salariu- 9,05euro brut pe ora. Cunoasterea limbei germana sau engleza la nivelul conversatie. Pasapoarte romin,bulgar. Contract oficial.
- Servitori la curatenia in magazini, supermarket. Salariu: 800 euro. Cazarea gratis. La hrana se eliberaza 5euro fiecare zi de munca. Pasapoarte UE.
- Soferi la DHL(posta). Salariu -1400 euro. Pasaport UE sau ID-carta. Se poate permis de conducere moldovenesc.
-Automecanic
Este nevoie de un mecanic auto cu experiență cu Mercedes Atego și Iveco Daily,
Numai cu pașaport al Uniunii Europene, permis de conducere UE.
Contract anual, salariu contractual 1600, - euro net și mai mare.
Lucrați într-o echipă cu mecanici.
-Șoferul de la Mercedes Atego 7.5 t
Necesită soferii la LKW Mercedes Atego 7, 5 tone.
Cerinte la canditdatul: Numai cu pașaport al Uniunii Europene, toate actele UE cu cat. B, C, UE-95 cod.
salariu:
3 rute pe săptămână + 1500, -
4 rute pe săptămână + 1800, -
5 rute pe săptămână + 2200, -
Lucru este in transportarea secon hand de la containere, rutele sunt repetate săptămânal,
Raza de 150 km, distanța medie a traseului este de 300-500 km.
Cazare într-o pensiune în odaie pentru două persoane costă (200-300 euro pe lună din salariu).
Angajare pe contract anual.
-Specialisti in constructii
Cerințe: Numai cu pașaport al Uniunii Europene, experiență în construcții, fără obiceiuri proaste. Este necesitatea in specialisti exterior si interiori în Germania, cu experienta: vopsele, chituri, gresie, laminat, gips carton, acril, silicon ... Vârsta de până la 45 de ani. Lucrați în orașul Marburg, de la Frankfurt 85 km. Cazare în pensiune pentru două persoane în cameră, toate facilitățile: bucatarie, duș, WC în fiecare apartament. Angajare pe contract anual. Taxă 1500-2000 și peste, timp de lucru de 200-220 de ore pe lună, pachet social. Posibilă carieră până la brigadă, prorab.
- Electrician de construcții
Cerința față de candidat: Numai cu pașaport al Uniunii Europene, experiență în construcții, fără obiceiuri proaste
Necesită un electrician care să înlocuiască și să repare electricieni în clădiri rezidențiale din Germania cu experiență. Vârsta până la 45 de ani. Lucrați în orașul Marburg, de la Frankfurt 85 km.
Cazare în pensiune pentru două persoane în cameră, toate facilitățile: bucatarie, duș, WC în fiecare apartament. Angajare pe contract anual. Salariu 1500-2000 și mai mult, pachet social.
Posibilă carieră până la brigadă, prorab.
Lituania:
-sudori semi-automatici cu praf sau gaz, cod 135, 136,138 MIG MAG. Salariu- 5-7 euro netto pe ora. Pasaport romin sau biometric. Cunostinta limbie nu se cere.
-sudori electric sau cu gaz argon TIG,cod 111, 141. Salariu- 10 euro netto pe ora. Pasaport romin sau biometric. Cunostinta limbie nu se cere.
Sunati la viber sau watsab.+37369745478

Telefon
+373 69 745478
Fax 373 69 745478
E-mail mangeas02@mail.ru
Acțiuni cu locul de munca:

Salva în carnetul de note

Salva document în Word

Locuri de muncă în Moldova © HeadHunter SRL
2007 - 2019 | angajare.md®