Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Flutter Developer Full-time Job
Vezi toate ofertele de lucru pentru:

EBS INTEGRATOR

Actualizat la 05-03-2121     IT, Programare   Chisinau     359 vizualizări
Detalii despre job

Ce tip de persoană căutăm?
Ne dorim un coleg/o colegă care are experiență în dezvoltarea aplicațiilor mobile cross-platform, utilizând tehnologia Flutter. Ar trebui sa fii familiarizat/ă cu tehnologiile API (REST), să stii să utilizezi arhitectura BLoC. Dacă ești creativ în soluții, ai un mindset pozitiv și ești o persoană care îți asumi rezultatele, vezi mai jos care va fi misiunea ta.

Care va fi rolul și misiunea ta?
Vei fi responsabil de dezvoltarea unui proiect - o aplicație care are scop crearea conexiunilor parentale (părinți, bunei, eventuali părinți) în vederea împărtășirii experienței de parenting prin postări cu poze, video a copiilor.

Care vor fi responsabilitățile tale?

Să întelegi esența proiectului, business logica și scopul proiectului;
Să definești, estimezi și execuți taskurile aferente proiectelor;
Să menții o comunicare eficientă în echipă;
Să evaluezi productivitatea împreună cu echipa;
Să respecți codul etic al programării, pattern-urile, clean codingul;
Să fii responsabil de deadline-uri;
Să raportezi orele executate;
Să planifici proiectele săptămânal, zilnic, pe sprint-uri.

În ce echipa vei lucra și cine va fi mentorul tău?
Poziția este deschisă în echipa Android Development în care activează 3 ingineri. Teamleaderul echipei Vasile - este o persoană receptivă care te va ajuta cu drag în dezvoltarea ta profesională. Vasile este o fire comunicabilă, adept al tehnologiilor noi și ușor împarte cunoștințele acumulate cu echipa sa deoarece are o experiență vastă în mai multe proiecte mari de succes. În calitate de mentor, are o experiență în domeniul aplicațiilor mobile de peste 6 ani și te va ajuta să înțelegi și te va îndruma pe tot parcursul activității și în special în perioada de adaptare.

De ce e fain să lucrezi în echipa EBS Integrator?
Echipa EBS Integrator în care vei fi implicat/ă este o echipă de profesioniști, ingineri și specialiști IT care se transformă de la o zi la alta - deoarece sunt într-o continuă dezvoltare personală și profesională.
Pe lângă o echipă forte, avem parte de o cultură organizațională cu care ne mândrim, obiceiuri pe care le respectăm și un proces de lucru bine pus la punct.
Și pentru că te vrem să fii fericit la locul de muncă avem parte de un oficiu modern, spații de recreere, bibliotecă, terasă pe acoperiș, vei beneficia de platforme cu cursurile necesare, lecții de limbă engleză și vei sărbători alături de toată echipa la petrecerile pe care le organizăm de sărbători și teambuilding-uri.

Cum să aplici?
Iar acum, dacă încă mai ești interesat/ă, îndeplinești toate lucrurile pe care le-am prezentat anterior, aplică online sau poți trimite CV-ul tău la [email protected] împreună cu cerințele salariale.
Dacă te potrivești cu profilul ideal pentru acest rol, o să te căutam curând pentru următorul pas. Dacă decidem ca ne potrivim, te așteptăm să lucrăm împreună !

P.S. Dacă anunțul nu e pentru tine, te rog să dai un #SHARE! E o oportunitate faină care ar putea să fie potrivită pentru unul dintre prietenii tăi. Trimite-le linkul și îți va fi recunoscător. E-mail: [email protected]

Descrierea Companiei
EBS Integrator - это фирма по разработке программного обеспечения, которая с 2010 года разрабатывает индивидуальные бизнес-решения для iPhone, Android и Web.
Мы разрабатываем гибкую и масштабируемую архитектуру продукта, используя новейшие технологии в мобильной разработке и сетевой инфраструктуре.
Нашими партнёрами являются: API, USAID, People Credit, Global Database, Kirsan Invest, ECONSULTING, Creditex, Donate Smarter.

Flutter Developer
Adaugă exact numele companie și alte tag-uri
Flutter Developer EBS INTEGRATOR