Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Copywriter Full-time Job
Vezi toate ofertele de lucru pentru:

Smile Dent

Actualizat la 08-05-2121     Marketing, Publicitate, PR   Chisinau     477 vizualizări
Detalii despre job

Oportunitate de dezvoltare si creștere pentru persoane creative, care stăpânesc puterea cuvântului in limbile Română si rusa și pot produce impact măsurabil prin contentul care-l generează!
Sarcini de bază:

Crearea textelor persuasive pentru campaniile de marketing (texte pentru landing page-uri, texte pentru ad-uri și postări, headline-uri pentru imagini și ad-uri, mail-uri de conținut și vânzare)
Crearea textelor pentru materiale precum: afișe, broșuri, flyere, cataloage de produse, spoturi audio/video, scrisori de vânzare)
Adaptarea mesajului campaniilor de publicitate pentru mijloacele de promovare
Monitorizarea impactului mesajelor comunicate în cadrul fiecărei campanii de publicitate
Crearea materialelor de conținut în funcție de nevoile departamentelor de Marketing, Vânzări și Suport Clienți, Producție (postări pentru conturile de social media, rapoarte, răspunsuri automate și de client follow-up)
Elaborarea sloganurilor și denumirilor (naming de produse/pachete)
Pregătirea știrilor, comunicatelor de presă, discursuri pentru prezentările publice ale conducerii companiei în cadrul conferințelor, cluburilor de presă, televiziune și radio.

Candidatul ideal posedă:

Experiență într-un rol de copywriter online (experiență pe nișa de sales copy și nișa stomatologică este un mare avantaj)
Abilități excelente de scriere și editare de texte în limba română și rusă
Cunoașterea unui „funnel””de vânzare online
Creativitate și adaptarea textelor în funcție de publicul țintă
Cunoștințe in psihologia vânzărilor

Beneficii:

salariu competitiv
instruire calitativă de inițiere și perfecționare continuă
loc de muncă confortabil în centrul orașului
tratament stomatologic la prețuri speciale din moment ce ne ești coleg de mai mult de 6 luni

Dacă ai rezonat cu acest anunț, așteptam CV-ul tău pîna pe 21.03.21 la adresa [email protected] Indică denumirea funcției în subiectul mesajului! E-mail: [email protected]

Descrierea Companiei
Suntem Clinica Stomatologică Smile Dent. Misiunea noastră e să tratăm și să ajutăm cât mai mulți oameni să obțină o dantură sănătoasă. Pentru a face acest lucru, suntem la grija sănătății orale a pacienților noștri de 10 ani.
Clinica noastră oferă tot spectrul de servicii stomatologice: terapie, chirurgie, implantologie, protetică, ortodonție, estetică. Avem la activ peste 8000 de dinți tratați, zilnic tratăm peste 50 de pacienți și suntem mândri de asta. Invităm colegi ambițioși, responsabili și pro activi în echipa noastră!

Copywriter
Adaugă exact numele companie și alte tag-uri
Copywriter Smile Dent