Autentifică-te pentru acces rapid la cele mai bune oferte. Click aici dacă nu ai cont.

Contabil Full-time Job
Vezi toate ofertele de lucru pentru:

BT Leasing MD

Actualizat la 03-03-2121     Contabilitate, Finante   Chisinau     77 vizualizări
Detalii despre job

Cerinţe:
- Studii superioare în domeniul economic (contabil);
- Experiență în domeniu ar constitui un avantaj;
- Cunoasterea SNC, legislației fiscale;
- Cunoștințe de operare la calculator (Microsoft Office, Excel, Word, Internet),1C versiunea 7 și 8;
- Cunoașterea limbii române, ruse;
- Abilităţi de comunicare, disciplină, responsabilitate.
Responsabilităţi:
- Urmărirea contractelor de leasing financiar (încasări, facturări);
- Organizarea și efectuarea plaților pentru furnizori și alți terți;
- Raportare catre finantatorii externi,
- Urmarirea decontarilor cu furnizorii de servicii, facturi, plati, acte de verificare.

Se oferă:
- salariu competitiv și alte avantaje financiare;
- tichete de masa ;
- program de muncă stabil;
- oportunități de dezvoltare profesională.
- colaborarea cu o echipă tânără şi profesionistă.

INFORMARE CANDIDAȚI

Aspecte generale
Compania O.C.N. BT Leasing MD SRL înțelege importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care ne asumăm angajamentul de a respecta legalitatea prelucrării acestora. Această informare este aplicabilă tuturor candidaților care optează pentru posturile disponibile în cadrul Companiei, astfel cum sunt publicate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
În cazul în care depui CV-ul, te informăm că Compania va prelucra date cu caracter personal precum: nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail, fotografia și alte informații incluse in CV. Prelucrarea datelor cu caracter personal este efectuată în scopul de selecție a candidaților, dar și pentru a-ți aduce la cunoștință despre alte oportunități de carieră în cadrul Companiei.

Păstrarea și prelucrarea datelor cu caracter personal
Compania păstrează datele cu caracter personal în strictă conformitate cu prevederile Legii nr. 133 din 08.07.2011 și Hotărârii de Guvern nr. 1123 din 14.12.2010. Astfel, datele cu caracter personal sunt păstrate de către Serviciul Resurse Umane în loc care corespunde cerințelor securității prelucrării datelor cu caracter personal și transmise conducerii Companiei și respectiv șefilor de Departament la care ai aplicat pentru funcția vacantă.
Datele cu caracter personal vor fi stocate atâta timp cât este necesar pentru atingerea scopului de selecție a noilor angajați și ulterior o perioadă de jumătate de an după pentru a putea identifica și alte posibilități care ți se potrivesc.

Drepturile tale în procesul prelucrării datelor cu caracter personal
Îți aducem la cunoștință că pe tot parcursul prelucrării datelor cu caracter personal ai dreptul de acces la datele cu caracter personal, de intervenție asupra datelor cu caracter personal, acces la justiție precum și rectificarea, actualizarea și solicitarea de ștergere a acestuia.
În caz că dorești să-ți exerciți unul dintre drepturile sus indicate, te poți adresa cu o cerere în formă scrisă, prin document electronic care corespunde cerințelor unui document electronic sau să expediezi un mesaj de pe poșta electronică de pe care ai remis CV-ul.


Vă rugăm să transmiteţi CV-ul cu menţionarea postului vacant la adresa de e-mail: [email protected]
Vor fi contactate doar persoanele care corespund cerinţelor. E-mail:
[email protected]

Descrierea Companiei
Являясь частью финансовой группы Banca Transilvania, небанковская кредитная организация BT Leasing MD – это компания с исключительно иностранным капиталом и 9-летним опытом работы в сфере финансового лизинга. Компания неоднократно занимала 1-е места по результатам НБС по стоимости переданнных в лизинг активов – в 2016, 2017, 2018 году, а в 2019 по результатам Национальной Комиссии по Финансовому Рынку, заняла первое место по размеру лизингового портфеля.
BT Leasing MD ставит перед собой цель стать лизинговой компанией местных экономических агентов/предпринимателей, создав широкий спектр продуктов и услуг, нацеленных именно на данный сегмент рынка.

Contabil
Adaugă exact numele companie și alte tag-uri
Contabil BT Leasing MD